Tuesday, May 20, 2008

Faeez In Action


.


5 comments:

anem88 said...

HOMIGOD.

Faeez da lain la sekarang...

OOOOO, pegi sungai congkak!!!!!! Wawawawawawawawawawawawaa. JELESNYEEEEEEEEEEE...

>.<

And abg azrul pun dah "terjebak" dalam bidang photography ke? Haiyoyo~~

Fadil nak pesan pape lens ke? Huahuahua~

Dino Hashim said...

kat sana murah ke lens nyer?? agak2 klu murah 3-4 ratus nak jugak kirim..

nnt anme dah abis bjalar kat sana kita buat family day besar-besaran.. shidah nak sponsor..

Kimah said...

hahaha.. shida nk blanje?? bior btoll...

cewah2.. faeez konon2 model la tuh, asal la tak amik aku jd model :p

anem said...

fadil klu nak anem usha2 lens bagi la name model sume boleh gak anem cari... klu murah nanti anem sound la fadil.

-__-

anem said...

Allo bro,

Dah sebulan tade update?